Tietoa meistä

Kaijanna Oy, markkinointinimi Pito-Kalaasi on vakavarainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1987 ja se toimii pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Ruoka- ja palvelupuolen ammattitaitomme ylettyy viidelle vuosikymmenelle. Pito-Kalaasi on tunnettu erittäin maistuvasta ruuasta ja monipuolisesta palvelukokonaisuudesta. Vuonna 2013 yritys laajentui ja toimipaikkamme siirtyi hyvien kulkuyhteyksien päähän Nokialle aivan Tampereen rajalle, minne on helppo ja nopea tulla kauempaakin. Vuonna 2014 avattiin juhlatarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokauppaan on koottu tarvikkeita mitä asiakkaat ovat vuosien varrella meiltä toivoneet ja mitkä me olemme todenneet hyödyttävän asiakasta mahdollisimman paljon myös tulevaisuudessa. Sivustolta löytyy juhlatarvikkeiden verkkokauppa ja juhlatarvikkeiden vuokraus. Meiltä löytyy samasta paikasta, lautasliinojen verkkokauppa, koriste ja kattaustuotteiden verkkokauppa. Voit ostaa koristeita ja lahoja häihin tai vaikka ammattikäyttöön suunniteltuja kylmä- ja lämpökuljetuslaatikoita. Myös astiavuokraus, kalustevuokraus, telttavuokraus ja kylpytynnyrin vuokraus on edullista ja helppoa.

Yrityksen vuosien kokemus juhlien järjestämisestä antaa meille vankan tietopohjan mitä asiakas tarvitsee juhlien järjestämiseen. Meitä ihmisiä on erilaisia, jotkut haluavat juhliin koko suvun paikalle, tilataan pitopalvelu ja vuokrataan iso tila. Toiset haluavat tehdä tuotteita itse ja noutaa vain astioita.

Meiltä löytyy juhlaan kuin juhlaan tarvikkeet ja autamme mielellämme suunnittelussa. Kenties järjestät juhlat kotona ja tila loppuu kesken? Meillä on vuokrata vaikka takapihalle kauniita juhlatelttoja. Istumapaikkoja saadaan sen sijaan lisää vuokrattavilla ja kätevillä pirttikalusteilla.

Aina on tärkeää, että juhlaherkut kuljetetaan ja säilytetään oikein ja oikeissa lämpötiloissa. Meiltä saa kätevästi myös vuokrattua siirrettäviä kylmätiloja ja ostaa kuljetukseen tarvittavia ensiluokkaisia kylmä- ja lämpölaatikoita.

Tarvitsetko kenties astioita 250:lle? Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mitä tarvitset. Onko tulossa äitienpäivä ja isi ei osaa leipoa? Meiltä saa ihania kotitekoisen makuisia täytekakkuja kotiin vietäväksi. Onko elämän kumppani löytynyt ja haluatte järjestää häät ystäville ja sukulaisille? Juhlapalvelumme auttaa sinua kokonaisvaltaisesti aina menun suunnittelussa, hääpaikan lisätilaratkaisuissa ja koristeluissa. Huomioimme yksilöllisesti juhlien teeman ja tuomme asiakkaan lähelle yritystä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kun maku ja palvelu ratkaisee…